Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
4 okt

Gebruik je phone smart

  • Zwolle
  • 13.00 uur - 14.30 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor dit event

Er is een verband tussen smartphonegebruik en mentale klachten bij studenten. Wat zijn ervaringen van studenten met (intensief) smartphonegebruik, welke behoeften hebben zij daarbij en wat helpt nou écht om smartphonegebruik te managen? Daar heeft het lectoraat Jeugd & Media in samenwerking met studenten onderzoek naar gedaan. Daarom nodigen wij jou graag uit voor een expertsessie, georganiseerd vanuit ons onderzoek.

Het onderzoek ‘Gelukkig zijn met en zonder je smartphone’ is met ondersteuning van ZonMw en het lectoraat Jeugd & Media, bedacht en uitgevoerd door onderzoeker Madelief, student aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Bij haar onderzoek waren studenten van Windesheim, de RUG en Hanze Hogeschool betrokken. Op 4 oktober delen zij de uitkomsten ervan, graag ook met jou.

Kom op 4 oktober om samen, met ondersteuning van het lectoraat Jeugd & Media, een concreet actieplan te maken. In dit plan komt te staan wat we met z’n allen willen en kunnen doen, vanuit onze verschillende rollen, om studenten de regie over hun smartphone te geven en daarmee hun mentale gezondheid te versterken.

Aanmelden: Meld je aan via deze link(opent in nieuw tabblad)

Voor wie

Iedereen is welkom.

Locatie en tijd 

hogeschool Windesheim, Campus 2, Zwolle. Lokaal D0.79. 
4 oktober, 2024 van 13:00 uur - 14:30 uur. 

Meer weten?

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar gw-onderzoek@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Privacystatement