Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
13 nov

Kunst van het lesgeven

  • Zwolle
  • 18.30 uur - 21.30 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

Nog 55 plaatsen beschikbaar

Naar aanleiding van het sinds kort verschenen Handboek loopt ’t, lukt ’t, leeft ’t wordt op 13 november een inspiratieavond georganiseerd voor opleiders in bewegen en jeugdsport. Met een aantal inspirerende ‘talks’ staan verschillende vakexperts stil bij het landelijk bekende en gewaardeerde model loopt’t, lukt’t, leeft’t. Centraal staat de kunst van het lesgeven en het kwaliteitsvol opleiden van studenten in het veld van bewegen en sport. De avond biedt inspiratie om (toekomstige) docenten en trainers op een laagdrempelige en eenvoudige manier te begeleiden in hoe zij rijke leeromgevingen voor kinderen kunnen creëren. In de gymzaal en op het sportveld. 

Programma 

Tijd Activiteit
18.30 uur Inloop met koffie en thee
19:00 uur  Opening
  Drie inspirerende korte 'talks' door vakexperts uit onderwijs en jeugdsport
  Auteurs aan het woord over Handboek loopt ’t, lukt ’t, leeft’t  
  Slotwoord en overhandiging van het boek
20.30 Netwerken voor opleiders met hapje en drankje 
21.30 Einde inspiratieavond

Kosten deelname

Deelname aan deze inspiratieavond is gratis. Deelnemers die werkzaam zijn op een opleidingsinstituut voor bewegen en sport kunnen per instituut één gratis exemplaar van Handboek loopt ’t, lukt ’t, leeft ’t  bij de aanmelding aanvragen.

Aanmelding voor deze avond sluit op vrijdag 8 november 2024. 

Voor wie 

De lezing is bedoeld voor opleiders in bewegen en sport werkzaam op een ALO, Pabo, MBO sport en bewegen, CIOS, sportorganisatie of sportbond. Ook andere geïnteresseerden in recente inzichten in vakdidactiek kunnen zich aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Locatie en tijd

De opleiders avond vindt plaats op woensdag 13 november 2024 van 18.30 tot 21.30 uur in een van de mooiste boekwinkels van Nederland. De sfeervolle boekhandel Van der Velde is gevestigd in de 15e-eeuwse Broeren kerk in het centrum van Zwolle.

Adres
Van der Velde boeken in de Broeren kerk(opent in nieuw tabblad)
Achter de Broeren 1-3
8011 VA Zwolle

Organisatie

Hogeschool Windesheim, in het bijzonder het lectoraat Bewegen, School & Sport en het Jeugdsport innovatiecentrum, organiseert in verband met het verschijnen van dit boek voor opleiders in bewegen en sport een inspiratie sessie met een boekoverhandiging over vakdidactiek.

Meer weten? 

Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Koekoek; jh.koekoek@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Privacystatement

Delen via: