Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
27 sep

Openbare les Rixt Zijlstra

  • Almere
  • 13.00 uur - 17.00 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor dit event

Ouderen en thuis wonen – Samen uit, samen thuis?

Het lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg nodigt je van harte uit voor een inspiratiebijeenkomst en de openbare les van Rixt Zijlstra, associate lector Ouderen en Thuis Wonen.  

De middag staat in het teken van ouderen en thuis wonen, een nieuwe lijn van praktijkgericht onderzoek binnen het lectoraat en de Werkplaats Sociaal Domein Ouderen Flevoland. 

Goed ouder worden op een plek waar we ons thuis voelen, dat willen we allemaal. Maar wat is goed ouder worden? Wanneer voelen we ons thuis? Hoe gaat dit samen met de vergrijzing en personeelstekorten in de zorg? Wat kan de invloed van (systemen in) de samenleving zijn? 

Tijdens haar openbare les ‘Samen uit, samen thuis? Hoe praktijkgericht onderzoek bijdraagt aan thuis wonen door ouderen’ zet Rixt de lijn van het praktijkgericht onderzoek naar ouderen en thuis wonen uiteen. Naast de openbare les is er een kennismarkt waarop verschillende projecten en organisaties zich presenteren, ook gaan we met elkaar in gesprek.

Iedereen is welkom op deze middag, van jong tot oud, van professional tot vrijwilliger!
 
Wanneer:  vrijdag 27 september 2024 (13:00-17.00 uur) 
Waar: hogeschool Windesheim, Hospitaaldreef 5, Almere.
 
Schrijf je nu vast in voor deze inspirerende middag(opent in nieuw tabblad). Je kan je met dit formulier ook direct aanmelden voor de nieuwsbrief van de Werkplaats Sociaal Domein Flevoland.