Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
7 okt

Patient Journey Ketensamenwerking bij armoede

  • Zwolle
  • 12.00 uur - 17.00 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor dit event
  1. Home(opent in nieuw tabblad) /
  2. Agenda(opent in nieuw tabblad) /
  3. Patient Journey Ketensamenwerking bij armoede

Op maandag 7 oktober organiseert het Patient Journey Network in samenwerking met hogeschool Windesheim een Patient Journey gericht op ketensamenwerking bij armoede. Het Patient Journey Network is gericht op het verbeteren van het fysiek en sociaal welzijn van de mens. Dit doen we door het faciliteren van samenwerking en verbinding tussen de diverse spelers binnen de sector van zorg en welzijn.

Programma

Mogelijk heb je in de afgelopen zomervakantie het boek ‘Armoede uitgelegd aan mensen met geld’ van Tim ’S Jongers gelezen. Het bevat een sterk en ontnuchterend aantal inzichten van een auteur die zelf in armoede is opgegroeid en deze ervaringen meeneemt in zijn huidige academische werkzaamheden. Vrij vertaald pleit hij bij de aanpak van armoede onder andere voor een combinatie van de drie bronnen van kennis: academische kennis, professionele praktijkkennis en ervaringskennis. Dat is precies wat we beogen met deze Patient Journey. 

Het Patient Journey Netwerk (PJN) richt zich op het verbeteren van de zorg en het welzijn van de mensen die de ondersteuning ontvangen. Het thema van deze bijeenkomst is armoede. Tijdens de Patient Journey vertelt een aantal mensen in groepen van circa 10 personen over hun ervaringen, ideeën en verwachtingen. Daarna brengen we met relevante samenwerkingspartners in kaart wat de kansen en mogelijkheden zijn om de ondersteuning te verbeteren. Hierbij ligt de aandacht specifiek op de samenwerking en aansluiting tussen de betrokken instanties. Op deze pagina is meer informatie te vinden over het Patient Journey Network.

Voor wie 

Stakeholders in de zorg en welzijn: sociaal wijkteams, gemeente, geestelijke gezondheidszorg, huisartsen, docenten en studenten. 

Locatie en tijd 

Het event vindt plaats op maandag 7 oktober van 12.00 tot 17.00 uur op hogeschool Windesheim Zwolle, gebouw X in lokaal X1.90. 

Aanmelden

Er is plek voor circa 50 deelnemers. In aanloop naar de bijeenkomst versturen we de aanvullende informatie zoals het definitieve programma en de casuïstiek.

Aanmelden gratis Patient Journey(opent in nieuw tabblad)

Accreditatie

Accreditatie is bij de V&VN aangevraagd. Je kan indien gewenst de accreditatiepunten krijgen tegen een vergoeding van 10 euro per persoon. 

Meer weten? 

Interesse om in de toekomst ook een Patiënt Journey te organiseren? Het Patiënt Journey Network kan daarbij ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op via patientjourney@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Privacystatement